péntek, 20 április 2018
  • Gyere vívni
  • a Törekvésbe
  • Vár a
  • Törekvés SE Vívószakosztály
  • Gyere hozzánk vívni!

    Minden érdeklődőt szeretettel várunk edzéseinken 8-tól 40 éves korig

A+ R A-

Kadet OB

Hétvégén a Sportcsarnokban rendezték meg a kadetek Országos Bajnokságát, mely egyben az utolsó válogató verseny volt a közelgő korosztályos Eb-re. Szakosztályunk versenyzői szép érmeket nyertek az OB-n és Szocsiba is szép számmal utaznak Törekvéses vívók.


A női tőrözők 45 fős mezőnyében Magyar Bajnok lett Nekifor Erika(edzője: Gátai Róbert). A dobogó 3. fokára állhatott fel Kalocsai Virág(edzője: Mazza Lorenzo).
Az fiataluraknál 44 versenyző közül a bajnok Szemes Gergő(FTC) lett. Bronzérmet nyert Rais Krisztián(edzője: Nagy József) és Mihályi Andor(edzője: Mazza Lorenzo). Döntőbe jutott és 6. lett Tóth Gergely(edzője: Gátai Róbert) valamint 7. helyen végzett Makk Domonkos(edzője: Mazza Lorenzo).
Másnap a csapatversenyben a hölgyeknél a Törekvés I.-es csapata(Kalocsai Virág, Nekifor Erika, Zsolnai Luca, Fenyvesi Viktória) aranyérmet nyert.
Az uraknál az I.-es csapatunk(Mihályi Andor,Rais Krisztián,Tóth Gergő,Nagy Szilárd) sajnos minimális különbséggel kikapott a döntőben, így ezüstérmesek lettek. A II.-es csapatunk(Makk Domonkos,Benyus Attila,Zsolnai Botond,Farkas Mátyás) bravúros bronzérmet nyertek!!
Minden versenyzőnek és edzőiknek gratulálunk!(képek a szakosztály és a szövetség facebook oldalán)
Ezzel eldőlt, hogy a március elején kezdődő Szocsiban megrendezendő kadet-junior Eb-n az alábbi versenyzőink indulhatnak.
Junior női tőr: Pásztor Flóra és Hajas Nóra
Junior férfi tőr: Frühauf Benjamin
Kadet női tőr: Nekifor Erika és Kalocsai Virág
Kadet férfi tőr: Mihályi Andor és Tóth Gergely
Sok sikert és jó felkészülést kívánunk!
Hajrá Magyarok, hajrá Törekvés!!!