péntek, 20 április 2018
  • Gyere vívni
  • a Törekvésbe
  • Vár a
  • Törekvés SE Vívószakosztály
  • Gyere hozzánk vívni!

    Minden érdeklődőt szeretettel várunk edzéseinken 8-tól 40 éves korig

A+ R A-

III. Balassy kupa, Esztergom

A Gyermek fiú tőrverseny 45 indulója között 11 fő Törekvéses versenyző jelent meg, köztük Fehér Flórián és Zichó Barnabás, mint debütáló első versenyes sportoló. Legeredményesebben Benyus András(edzője: Erdei Péter) szerepelt, aki III. helyezést ért el. Döntőbe került még Bálint Álmos(edzője: Mazza Lorenzo), aki sajnálatos egy találatos vereséget szenvedett és így az V. helyen végzett.
A Gyermek női tőrverseny 36 indulója között 5 fő Törekvéses versenyző jelent meg. Közülük a „felversenyző” Marosi Gréta(edzője:Gátai Róbert) szerepelt a legjobban, aki az V. helyezést érte el.
A Törpici fiú tőrversenyen 54 induló volt, köztük a Törekvés színeiben az első versenyes Bodor Áron, valamint a már rutinosnak mondható Csík Ádám. Áron végül a 18. helyen zárt, Csík Ádám(edzője: Erdei Péter) döntőbe került, ahol a VIII. helyen zárt. Vívása hullámzó és nagyban befolyásolja a pillanatnyi hangulata.
Másnap a Serdülő urak mezőnyében a 36 indulóból a győztes Farkas Mátyás(edzője:Horváth Mária), a dobogó 3. fokára állhatott fel Benyus Attila(edzője:Mazza Lorenzo).
A Serdülő hölgyek versenyében 37 indulóból ezüstérmet nyert Demeter Diána(edzője: Gátai Róbert), döntőbe jutott és 5. lett Fenyvesi Viktória(edzője: Gátai Róbert),valamint a 8. helyezett Szalai Zorka(edzője: Beliczay Sándor).
Utánuk következett a tőrpici lányok versenye ahol a 32 induló közül a győztes Kollár Anna(edzője: Beliczay Sándor) lett. Élete első saját korosztályos versenyén bronzérmet nyert Pintér Abigél(edzője: Szirmai Benedek).
Gratulálunk a versenyzőknek és edzőiknek!
Összegségében elmondható, hogy fiataljaink derekasan helyt álltak és közülük ki fog kerülni sok olyan versenyző, aki méltó reprezentánsa lehet a Törekvés Vívószakosztálynak.

Hajrá Törekvés!