péntek, 20 április 2018
  • Gyere vívni
  • a Törekvésbe
  • Vár a
  • Törekvés SE Vívószakosztály
  • Gyere hozzánk vívni!

    Minden érdeklődőt szeretettel várunk edzéseinken 8-tól 40 éves korig

A+ R A-

Hajas Nóri sikere és fiatal lányaink éremszerzése

Hétvégén a junior női tőrözők soron következő Világkupa versenyét rendezték Zágrábban. A 153 indulós versenyen minden nagyhatalom képviseltette magát, az olasz,francia,orosz,német,japán, amerikai csapat is legerősebb versenyzőit indította, ahogy a magyar csapat is 12 fővel képviseltette magát. A legjobban Hajas Nóri(edzője: Szirmai Benedek) szerepelt, aki első junior évében első VK döntőjét szerezte és zárt a 8. helyen. Ezzel le is zárult a junioroknak a válogatás a márciusi Eb-re, illetve az áprilisi Vb-re. Szakosztályunk indulóiról majd a kadet OB utáni cikkünkben foglalkozunk részletesen.

Eközben szakosztályunk január 27-28-án rendezett bambi fiú és leány, továbbá újonc fiú és leány tőrversenyeket. Az indulók között külföldiek is szerepeltek, jöttek sportolók Szatmárról, Somorjáról, Temesvárról, Brassóból és Belgrádból is.
Ezen a hétvégén a leányaink szerepeltek sikeresen, a bambi leányok között Kollár Anna(edzője: Beliczay Sándor) szerzett 7. helyet. Az újonc leányoknál sikert sikerre halmoztunk. A versenyt Demeter Dia nyerte, Csik Flóra(edzőjük: Gátai Róbert) ezüstérmet szerzett. Harmadik lett kalocsai Luca(edzője: Beliczay Sándor) és Szeder Anna(edzője:Mazza Lorenzo) is döntős helyen, 8. lett.
Gratulálunk a sportolóknak és edzőiknek!
Részletes eredmények az MVSZ honlapon megtalálhatóak!