péntek, 20 április 2018
  • Gyere vívni
  • a Törekvésbe
  • Vár a
  • Törekvés SE Vívószakosztály
  • Gyere hozzánk vívni!

    Minden érdeklődőt szeretettel várunk edzéseinken 8-tól 40 éves korig

A+ R A-

Temesvári és vásárhelyi sikerek

Múlt hétvégén két helyszínen,itthon és Romániában is szép sikereket értek el szakosztályunk fiatal és idősebb versenyzői egyaránt.

Az újoncok leány tőr versenyében, Hódmezővásárhelyen 34 induló állt rajthoz. Három vívónk került a legjobb 8 közé, ahol Kalocsai Luca(edzője: Beliczay Sándor) és Marosi Gréti(edzője: Gátai Róbert) egymással került össze. Gréti az idősebb korosztályban a 7. helyen végzett nagyon szép vívással, Luca egész nap magabiztosan vívott, végül  1 tussal maradt le a döntőről, így bronzérmes lett. A verseny Demeter Dia(edzője: Gátai Róbert) győzelmével végződött, aki több szoros mérkőzést megnyerve tudott a dobogó legfelső fokára eljutni.

Temesváron a junior hölgyek világkupáján a magyar válogatott a Pásztor Flóra, Hajas Nóra, Kondricz Kata, Kókai Csilla összeállításban először a nagyon erős japán válogatottat győzte le Flóra parádés vívásával, majd a lengyel válogatottat verték könnyedén. A döntőben fordulatos mérkőzésen a hosszabbítás 1 tus most nem nekünk kedvezett és Amerika nemzeti együttese állt a dobogó tetejére, lányaink az értékes ezüstéremmel térhettek haza.
Gratulálunk.