hétfő, 19 március 2018
  • Gyere vívni
  • a Törekvésbe
  • Vár a
  • Törekvés SE Vívószakosztály
  • Gyere hozzánk vívni!

    Minden érdeklődőt szeretettel várunk edzéseinken 8-tól 40 éves korig

A+ R A-

Sikeres hétvége Esztergomban

Esztergomban rendezték meg a kadetek és a juniorok idei utolsó előtti versenyét, a jövő évi szezon első előválogatóját. Szakosztályunk vívói összesen 3 arany-2 ezüst-és 1 bronz és 6 döntős helyezést szereztek.


A kadet uraknál 32 indulóból a győztes Szemes Gergő(KDVSE) lett, nagy meglepetést okozva jó vívásával ezüstérmet nyert Nagy Szilárd(edzője:Mazza Lorenzo). Döntőbe jutott és az 5. helyen végzett Tóth Gergely(edzője: Beliczay Sándor), illetve a 8. helyen Mihályi Andor(edzője:Mazza Lorenzo).
A kadet hölgyeknél a 40 indulós versenyt, az egész nap magabiztosan vívó Nekifor Erika(edzője: Gátai Róbert) nyerte. Döntőbe jutott és 5. helyen végzett Kalocsai Virág(edzője: Beliczay Sándor).
Másnap a juniorok versenyében a fiúknál 50 induló közül az egész nap fegyelmezetten vívó Nagy Balázs(edzője: Szirmai Benedek) lett aranyérmes. Döntőbe jutott és 6. helyen végzett Beke Vince(edzője:Nagy József), 8.helyen végzett Maior Mátyás(edzője: Mazza Lorenzo).
A lányoknál a 48 indulós versenyben házi döntőt vívott két versenyzőnk. A győztes Tóth Janka(edzője: Gátai Róbert) lett, ezüstérmet nyert Hajas Nóra(edzője: Szirmai Benedek). A dobogó 3. fokára is Törekvéses versenyző állhatott Nekifor Erika(edzője: Gátai Róbert) személyében. Döntőbe jutott és 5. lett Pásztor Flóra(edzője: Beliczay Sándor).
Gratulálunk mindenkinek!!!