péntek, 20 április 2018
  • Gyere vívni
  • a Törekvésbe
  • Vár a
  • Törekvés SE Vívószakosztály
  • Gyere hozzánk vívni!

    Minden érdeklődőt szeretettel várunk edzéseinken 8-tól 40 éves korig

A+ R A-

Hihetetlen egri szezonkezdet

Rio paralimpiai hőseinek, kis pihenőt követően ismét elkezdődött a versenyszezon. Egerben rendezték a Kaposvári Zsolt emlékversenyt, ahol vívóink fantasztikus sikereknek örülhettek.Rögtön az első napon volt kiért izgulni, igaz izgulnunk szinte nem is kellett. Osváth Richárd(edzői: Beliczay Sándor és Szirmai Benedek) egész nap ellentmondást nem tűrően menetelt végig és nyert aranyérmet.
Másnap női tőrben Hajmási Éva(edzői: Beliczay Sándor és Szirmai Benedek) hibátlan csoportkör után a táblán is kimagasló vívást mutatott, amivel összejött az álomdöntő Krajnyák Zsuzsival(UTE), és életében először verve Zsuzsit, megnyerte a hazai rendezésű Világkupát!!!

A verseny harmadik napján is volt minek örülnünk. A kard versenyszámokban Osváth Richárd(edzője: Erdei Péter) klasszisokat legyőzve jutott az elődöntőbe ahol nagyon kicsin múlt, hogy visszavágjon Rio paralimpiai bajnokának, most ez még nem sikerült, de a bronzérem nagyon szépen csillog! Hajmási Éva(edzője: Erdei Péter) is minimális vereséget szenvedett és zárt a 6. helyen.
Évinek ezzel nem ért véget a hétvégéje, ugyanis délután Krajnyák Zsuzsival, Dani Gyöngyivel és Fóris Erikával női tőr csapatversenyt vívtak. A lányok simán verték a francia csapatot, ám sajnos a döntő nem sikerült 3 tussal az olaszok bizonyultak most jobbnak, így ezüstéremnek örülhettünk.
A fantasztikus eredményekhez mindenkinek szívből gratulálunk!!!