péntek, 20 április 2018
  • Gyere vívni
  • a Törekvésbe
  • Vár a
  • Törekvés SE Vívószakosztály
  • Gyere hozzánk vívni!

    Minden érdeklődőt szeretettel várunk edzéseinken 8-tól 40 éves korig

A+ R A-

Két város: 2 arany-1ezüst-2bronz

Poznanban és a Törekvésben rendeztek a hétvégén versenyeket. Gyerek, kadet és a felnőtt korosztályban is szép sikereknek örülhettünk.


Poznanban a 165 indulós kadet női tőr körversenyen Hajas Nóra(edzője: Szirmai Benedek) betegséggel küzdve ám, fantasztikus vívást bemutatva ismét aranyérmet nyert. Ezzel Nóri négy körversenyből, kettőn aranyérmes kettőn döntős helyezést ért el. Ezzel magabiztosan vezeti a hazai és a világranglistát is.
Budapesten szakosztályunk rendezett felnőtt férfi tőr válogatót, a 43 induló közül aranyérmet nyert Dósa Dániel(edzői: Beliczay Sándor és Szirmai Benedek), a bronzérmet pedig Mátyás Bálint(edzője: Szirmai Benedek) vitte haza.

Ezután a verseny után gyermek leány tőrversenyt is rendeztünk ahol a 34 induló közül a győztes Wolf(Csomorkány) volt, aki egyetlen tussal nyert az ezüstérmes Kalocsai Luca(edzője: Beliczay Sándor) ellen. Élete első érmének örülhetett a 3. helyen végző Szeder Anna(edzője: Mazza Lorenzo). Döntőbe jutott és 6. lett Demeter Diána(edzője: Gátai Róbert).
Mindenkinek gratulálunk!!