péntek, 20 április 2018
  • Gyere vívni
  • a Törekvésbe
  • Vár a
  • Törekvés SE Vívószakosztály
  • Gyere hozzánk vívni!

    Minden érdeklődőt szeretettel várunk edzéseinken 8-tól 40 éves korig

A+ R A-

Junior OB

Szakosztályunk rendezte hétvégén a junior korosztály Magyar Bajnokságát. Mind az urak mind a hölgyek mezőnyében volt minek örülünk.


Az urak 52 indulós mezőnyében a győztes Mészáros(UTE) volt, döntőbe jutott és a 7. helyen végzett Beke Vince(edzője: Nagy József).
A hölgyeknél a 43 indulóból a győztes Kondricz Kata(BHSE) volt, bronzéremnek örülhetett Pásztor Flóra(edzője: Beliczay Sándor) és Tóth Janka(edzője: Gátai Róbert). Döntőbe jutott és az 5. helyen zárt Hajas Nóra(edzője: Szirmai Benedek) és a 8. helyen zárt Barabás Dóra(edzője: Mazza Lorenzo).
Másnap a csapatversenyekben az uraknál az esélyes UTE nyert, ezüstérmes lett a Törekvés I.-es csapata(Nagy Balázs,Beke Vince,Mihályi Andor,Maior Mátyás), nagy barvúrt végrehajtva végül a 4. helyen végzett a II.-es csapatunk(Rais Krisztián,Kiss bogdán,Korom Erik, Makk Domonkos).
A hölgyeknél magabiztosan különösebb izgalmak nélkül aranyérmet nyert csapatunk(Pásztor Flóra,Tóth Janka,Hajas Nóra,Kalocsai Virág). A II.-es csapatunk(Barabás Dóra,Szalai Luca,Zsolnai Luca) pedig a 6. helyen végzett.
Mindenkinek gratulálunk!!!