hétfő, 19 március 2018
  • Gyere vívni
  • a Törekvésbe
  • Vár a
  • Törekvés SE Vívószakosztály
  • Gyere hozzánk vívni!

    Minden érdeklődőt szeretettel várunk edzéseinken 8-tól 40 éves korig

A+ R A-

Kadet junior előválogató

A hétvégén rendezték a kadetek és juniorok második előválogatóját a következő szezonra. Az előválogatók után joggal bizakodhatunk, hogy jövőre ismét akár 5-6 versenyzővel képviseltethetjük magunkat a kadet és junior Eb-Vb-n.


A kadetek szombati versenye a Sportcsarnokban a Visegrádi 4-ek rendezésében, több külföldi versenyzőt is felsorakoztatott.
Az urak mezőnyében a győztes Beke Vince(edzője: Nagy József) lett, bronzérmesek lettek Korom  Erik(edzője: Nagy József) és Maior Mátyás(edzője: Mazza Lorenzo), valamint a 7. helyen végzett Mihályi Andor(edzője: Mazza Lorenzo).
A hölgyek versenyét ismét toronymagasan nyerte Hajas Nóra(edzője: Szirmai Benedek).
Másnap szakosztályunk rendezte a juniorok előválogatóját. Az uraknál a győztes Frühauf(MTK) lett, bronzéremnek örülhetett Mihályi Andor(edzője: Mazza Lorenzo), döntőbe jutott és 8. lett Beke Vince(edzője: Nagy József).
A hölgyeknél ismét ugyanaz a négy hölgy bérelte ki a dobogót mint az első előválogatón, igaz most más sorrendben. Aranyérmet nyert Pásztor Flóra(edzője: Beliczay Sándor), a két bronzérmes pedig Tóth Janka(edzője: Gátai Róbert) és Hajas Nóra(edzője: Szirmai Benedek) lettek.
A nyáron már csak a felnőttek Eb-je,a kerekes székesek Varsói VK-ja van hátra. Utána pedig következhet az olimpia és a paralimpia.
Minden versenyzőnek és edzőnek gratulálunk az idei eredményekhez, jó pihenést!