péntek, 20 április 2018
  • Gyere vívni
  • a Törekvésbe
  • Vár a
  • Törekvés SE Vívószakosztály
  • Gyere hozzánk vívni!

    Minden érdeklődőt szeretettel várunk edzéseinken 8-tól 40 éves korig

A+ R A-

Ha serdülő OB, akkor 4/4

Szakosztályunk rendezte az idény utolsó Országos Bajnokságát, serdülő korosztályban. Ha már hazai pálya, akkor itthon is tartottuk az összes aranyérmet.


Szombaton a fiúk mezőnyében országos bajnok lett Mihályi Andor(edzője: Mazza Lorenzo), egész nap magabiztosan és jól vívott, teljesen megérdemelt volt az első helye. Ismét az OB-n vívott kívállóan, és bronzérmes lett Rais Krisztián(edzője: Nagy József). Döntőbe jutott és 6. lett Nagy Szilárd(edzője: Mazza Lorenzo).
A lányok mezőnyében ismét aranyéremnek örülhettünk, Kalocsai Virág(edzője: Beliczay Sándor), ellentmondást nem tűrően söpört végig a mezőnyön és lett bajnok. Bronzéremnek örülhetett a szintén jól vívó Nekifor Erika(edzője: Gátai Róbert). Döntőbe jutott és 8. helyen végzett Zsolnai Luca(edzője: Szirmai Benedek).
Másnap a csapatversenyeken a fiú 1-es csapat(Mihályi Andor,Rais Krisztián,Tóth Gergely,Nagy Szilárd), magabiztosan, különösebb izgalmak nélkül lett Magyar Bajnok. A 2-es csapatunk(Benyüs Fülöp,Török Ferenc,Farkas Mátyás,Benyus Attila) a 6. helyen végzett.
A női tőr csapatunk(Kalocsai Virág,Nekifor Erika,Zsolnai Luca,Szalai Zorka), két sima asszó után, a döntőben hatalmas izgalmak után, mindössze 2 tussal nyerve lett Országos Bajnok!!
Mindenkinek gratulálunk!!!